Agencija priredila iftar

Agencija priredila iftar

Dana, 31. maja 2018. godine u Hotelu Tehnograd u Tuzli, Agencija za certificiranje halal kvalitete priredila je iftar za klijente, saradnike, prijatelje i druge goste. Iftaru su prisustvovali članovi Upravnog odobra Agencije, Muftija tuzlanski, Muftija banjalučki, predstavnici kompanija, akademske zajednice, istaknuti pojedinci, uposlenici i saradnici Agencije.

Iftar je ujedno bio posljedni radni dan za Amira Sakića na poziciji direktora Agencije. Naime, gospodin Amir Sakić je imenovan na poziciju direktora firme „Media centar“ doo čiji osnivač je Islamska zajednica u BiH, a koju će obnašati od 1. juna 2018. godine. U povodu toga, prisutnima su se obratili dr. Osman Kozlić, predsjednik UO Agencije, dr. Midhat Jašić, predsjednik Tehničkog komiteta za standarde Agencije i mr. Vahid-ef. Fazlović, muftija tuzlanski. U svojim obraćanjima oni su pohvalili dosadašnji rad i postignuća Agencije, ističući pri tome predan rad i zalaganje Amira Sakića i uposlenika Agencije u ostvarenju zadanih ciljeva. Oni su direktoru Sakiću čestitali na novom radnom mjestu te mu poželjeli mnogo uspjeha.

 

Na poziciju vršioca dužnosti direktora Agencije imenovan je mr. Damir Alihodžić, kojem su prisutni čestitali i zaželjeli puno uspjeha u budućem radu.